Konference Trends in Automotive Logistics 2023 zve k nahlédnutí do zákulisí Digital Factory

• 12. 4. 2023

Experti z evropského automotive přijedou 16. května do Plzně na konferenci Trends in Automotive Logistics (TAL) diskutovat o trendech formujících toto odvětví. Již 22. ročník akce pořádá společnost Aimtec ve spolupráci s IHK Regensburg a Česko-německou obchodní a průmyslovou komorou. Letos umožní účastníkům objevit, co se skrývá „Behind the Scenes at the Digital Factory“.

Dodavatelské řetězce v odvětví automotive procházejí zatěžkávací zkouškou. Odolnost a schopnost rychlé reakce na změny se staly základní konkurenční výhodou. Ti, kdo získali díky digitalizaci náskok, jsou na tom o poznání lépe. Co se tedy skrývá za zdmi úspěšné Digital Factory? Na letošní ročník konference TAL přijedou hosté otevřeně sdílet best practices i to, co se v případových studiích nepíše.

„Máme radost, že mezi řečníky přivítáme například Davida Strnada, vedoucího logistiky značky Škoda Auto, nebo Roberta Camerona, který vede oddělení logistiky v německém Sdružení automobilového průmyslu (VDA),“ přibližuje program konference Roman Žák, spoluzakladatel společnosti Aimtec, pořadatele akce, „Pozvání vystoupit přijali také Tom Bianculli, CTO Zebra Technologies, a Klaus Straub, který své bohaté zkušenosti získal například v roli CIO a Senior Vice Presidenta IT skupiny BMW Group.“

Konference odkryje budoucnost Supply Chain, specifika logistiky s nástupem e-mobility nebo nejnovější technologie. Nabídne případové studie z oboru automatizace a digitální transformace, otevře téma udržitelnosti v logistice i mimo ni.

Kromě přednášek bude po celý den možnost setkat se s partnery konference v rámci doprovodného programu a neformálně se pobavit s kolegy v průběhu společenského večera. Zákulisím přírodní fotografie provede ve své přednášce jedinečný umělec Petr Jan Juračka a k večernímu networkingu zahraje James Harries.

Přijeďte na TAL 2023, získejte unikátní pohled na úspěšné projekty z oblasti evropského automotive a potkejte se s kolegy z oboru.

Konference TAL (Trends in Automotive Logistics) propojuje inspirativní řečníky z praxe i z akademické sféry s odborníky z výroby, logistiky a IT. Nabízí prostor pro diskuzi o aktuálních tématech v logistice, výrobě nebo integraci a představuje nové technologie, metody a prostředky z oblasti digitalizace.

TAL 2023 – Behind the Scenes at a Digital Factory

Úterý, 16. května 2023 / 8:30–17:30 h + večerní networking Parkhotel Plzeň (U Borského parku 31, 301 00 Plzeň)

Kompletní program je k dispozici na webových stránkách konference: https://www.talconference.com/program/.

Přednášky budou simultánně tlumočeny z/do češtiny, němčiny a angličtiny.

Hlavní partneři: Swisslog, Zebra Technologies

Partneři konference: 4IGV, AIM PARTNERS, Asprova, Bayern Innovativ, Beratungsbüro Oberpfalz, Bosch, DESSEQ, Evropský region Dunaj-Vltava – Poradenská kancelář Dolní Bavorsko, FlexSim, Jihočeská hospodářská komora, LINTECH, LogTech, Mediterranean Shipping Company, Noyes Technologies, Plzeňský kraj, ProGlove, SAP ČR, Sewio Networks, Stäubli, STILL, SKLAD (Spolek Kompetentních Logistiků a Dodavatelů), VertiFlex a Happenee.

Mediální partneři: AIMagazine, Automa, Dopravní noviny, IT Systems, Logistika, Logistika.Tv, Packaging Herald, Reliant Group, Svět průmyslu a #vseoprumyslu.

Aimtec

Jsme průvodci výrobních a logistických firem při digitální transformaci. Naše řešení integrujeme společně s nejnovějšími technologiemi do jednoho funkčního celku tak, aby digitalizace byla skutečným přínosem.

Kontakt pro média:

Marie Mundilová